Αυξήσεις φωτιά και στις δεξιώσεις γάμων στην Κύπρο - Θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη οι νεόνυμφοι - Δείτε βίντεο

Αυξήσεις φωτιά και στις δεξιώσεις γάμων στην Κύπρο - Θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη οι νεόνυμφοι - Δείτε βίντεο

Αυξήσεις και στους γάμους απο φέτος αναφέρει η Γιώτα Κάπαρη, Εκπροσωπος Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Εκδηλώσεων.

Μιλώντας στην εκπομπή "Alpha Καλημέρα" η κ.Κάπαρη ανέφερε πως και το κόστος δεξιώσεων γάμων θα επηρεαστεί με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται το ζευγάρι.

Οπως ανέφερε οι τιμές στις πρώτες ύλες εχουν αυξηθεί, (λάδι, κρέας κτλ)  με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να μην μπορούν να απορροφήσουν αυτο το κοστος, με συνέπεια να αυξήσουν τις τιμές τους.

Αυτό ομως οπως ανέφερε η κ.Καπαρή δεν θα ισχύει για τους γάμους που είναι ήδη κλεισμένοι και εχουν γίνει ηδη συμφωνίες, αλλά θα ισχύει για τους γάμους που θα συμφωνηθούν απο εδώ και στο εξής.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η αυξηση θα αγγίξει το 30%, δηλαδή αν ένα κέντρο δεξίωσης είχε τιμή ανα άτομο τα 25ευρώ , η αύξηση μπορεί να διαμορφώσει τη νέα τιμή στα 30-32 ευρώ.

Απο την άλλη η κ.Κάπαρη αναφέρει οτι το κράτος λόγω των αυξήσεων θα έχει περισσότερα έσοδα απο τους φόρους.  Δημόσια έκανε την δική της προταση προς το κράτος να στηρίξει τις επιχειρήσεις μέσω των εσόδων που θα έχει, ώστε να μπορουν να κρατήσουν το κόστος στο σημείο που να καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE