Νέο τροχαίο με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο - Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο

Νέο τροχαίο με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο - Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο

Νέο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Μαρτίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 19:30 το βράδυ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε για προληπτικούς λόγους ένα πρόσωπο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, ενώ να σημειωθεί ότι λόγω του τροχαίου χρειάστηκε να κλείσει ο αυτοκινητόδρομος για περίπου πέντε λεπτά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο, διεξάγεται κανονικά.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE