Ανακοινώθηκαν 750 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 750 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε 750 νέα κρούσματα.

Σύμφωνα με το σχετικό ανακοινωθέν, το τελευταίο εικοσιτετράωρα στα κατεχόμενα διενεργήθηκαν 12.581 τεστ και εντοπίστηκαν 750 κρούσματα.

Στις κατεχόμενες επαρχίες και περιοχές της Κύπρου η κατανομή των κρουσμάτων έχει ως εξής: Λευκωσία 317, Κερύνεια 82, Αμμόχωστος 217, Τρίκωμο 57, Μόρφου 58 και Λεύκα 19.

Στα κατεχόμενα ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 79.029 και ο αριθμός των νεκρών από την Covid-19 210.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE