ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εμπρησμός η φωτιά σε δύο οχήματα στην Πάφο

Εμπρησμός η φωτιά σε δύο οχήματα στην Πάφο

Σε εμπρησμό αποδίδει η Αστυνομία Πάφου τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε κεντρική οδική αρτηρία της Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 04:45 εκδηλώθηκε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα το ένα δίπλα στο άλλο.

Τα δύο οχήματα είπε ο κ. Νικολάου ήταν σταθμευμένα κάτω από την πολυκατοικία που διαμένει ο ιδιοκτήτης του ενός οχήματος, ηλικίας 22 ετών. Οι ιδιοκτήτες και των δύο οχημάτων απουσίαζαν εκτός Πάφου και δεν έδωσαν οποιεσδήποτε πληροφορίες ή οποιαδήποτε κατεύθυνση ως προς τους φερόμενους δράστες προς το παρόν στις ανακριτικές αρχές.

Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα και προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους. Από τη φωτιά προκλήθηκαν και στα δύο οχήματα εκτεταμένες ζημιές στον ανεμοθώρακα και στο ταμπλό της μηχανής.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνέλεξαν από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top