Εμπρησμός η φωτιά σε δύο οχήματα στην Πάφο

Εμπρησμός η φωτιά σε δύο οχήματα στην Πάφο

Σε εμπρησμό αποδίδει η Αστυνομία Πάφου τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε κεντρική οδική αρτηρία της Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 04:45 εκδηλώθηκε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα το ένα δίπλα στο άλλο.

Τα δύο οχήματα είπε ο κ. Νικολάου ήταν σταθμευμένα κάτω από την πολυκατοικία που διαμένει ο ιδιοκτήτης του ενός οχήματος, ηλικίας 22 ετών. Οι ιδιοκτήτες και των δύο οχημάτων απουσίαζαν εκτός Πάφου και δεν έδωσαν οποιεσδήποτε πληροφορίες ή οποιαδήποτε κατεύθυνση ως προς τους φερόμενους δράστες προς το παρόν στις ανακριτικές αρχές.

Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα και προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους. Από τη φωτιά προκλήθηκαν και στα δύο οχήματα εκτεταμένες ζημιές στον ανεμοθώρακα και στο ταμπλό της μηχανής.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνέλεξαν από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE