Τραγούδησε με τη ψυχή της η Άντρη Αναστασιάδη σε εκδήλωση στις κεντρικές φυλακές – Δείτε βίντεο

Τραγούδησε με τη ψυχή της η Άντρη Αναστασιάδη σε εκδήλωση στις κεντρικές φυλακές – Δείτε βίντεο

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές φυλακές στη γυναικεία πτέρυγα, για την ημέρα της γυναίκας.

Ένα αλλιώτικο πρωινό έζησαν οι κρατούμενες, γεμάτο μουσική και τραγούδι, ώστε να τιμηθεί η μέρα αυτή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η γυναίκα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη, η οποία τραγούδησε με τη ψυχή της.

«Θεωρώ τη παρούσα ως την καλύτερη ευκαιρία για να υπογραμμίσουμε ξανά ότι θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών αλλά και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν», είπε συγκεκριμένα η πρώτη Κυρία.

Παράλληλα, στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου αλλά και η Υπουργός Δικαιοσύνης, Στέφη Δράκου.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE