Η Finnair αρχίζει απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Ελσίνκι

Η Finnair αρχίζει απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Ελσίνκι

Η αεροπορική εταιρεία Finnair αρχίζει από τις 10 Απριλίου 2022 απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Ελσίνκι, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Πρεσβεία της Φινλανδίας στην Κύπρο.

Οπως αναφέρεται, ο Πρέσβης της Φινλανδίας στην Κύπρο, Harri Mäki-Reinikka, και η APG Cyprus, Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Finnair στην Κύπρο, διοργανώνουν διάσκεψη Τύπου στις 11 Απριλίου, ώρα 9:00 π.μ., στην οικία του Φινλανδού Πρέσβη. Εκεί θα παρευρεθούν ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος και ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε συζήτηση για τρόπους αύξησης της επικοινωνίας, του τουρισμού και του εμπορίου μεταξύ Φινλανδίας και Κύπρου.

Η Finnair είναι ο επίσημος αερομεταφορέας της Φινλανδίας και μια από τις παλαιότερες και ασφαλέστερες εταιρείες στον τομέα των αερομεταφορών. Η εταιρεία ξεκινά απευθείας πτήση από το Ελσίνκι στη Λάρνακα στις 10 Απριλίου 2022, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE