Κλειστά Ταχυδρομικά Γραφεία και ΚΕ.ΠΟ. στην Πάφο

Κλειστά Ταχυδρομικά Γραφεία και ΚΕ.ΠΟ. στην Πάφο

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι, το Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Πάφου, το ΚΕ.ΠΟ. και το Ταχυδρομικό Γραφείου Κάτω Πάφου θα παραμείνουν κλειστά για απολύμανση σήμερα, 24/03/2022, μετά τις 12:00, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού, το οποίο προτρέπουν όπως επισκέπτεται προσωρινά άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στην Πάφο για την εξυπηρέτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE