Μετέφεραν δύο γυναίκες που βρίσκονταν παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 22χρονο και 54χρονη

Μετέφεραν δύο γυναίκες που βρίσκονταν παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 22χρονο και 54χρονη

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για νεαρό άντρα ηλικίας 22 ετών και γυναίκα ηλικίας 54 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, χθες βράδυ, μέλη Αστυνομίας ανέκοψαν σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 22χρονος με συνοδηγό την 54χρονη.

Εντός του οχήματος, βρίσκονταν και δύο νεαρές γυναίκες, ηλικίας 26 και 23 ετών, οι οποίες ανακρινόμενες, ανέφεραν, ότι αφίχθηκαν στις 23/3 στην Κυπριακή Δημοκρατία από τις κατεχόμενες περιοχές.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό των δύο γυναικών, τους δύο συλληφθέντες τους συνάντησαν χθες τυχαία και ζήτησαν απ’ αυτούς, να τις μεταφέρουν σε κέντρο φιλοξενίας άτυπων μεταναστών στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE