ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί λόγω της 25ης Μαρτίου

Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί λόγω της 25ης Μαρτίου

Στο πλαίσιο των εορτασμών της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, την ερχόμενη Παρασκευή 25 Μαρτίου, 2022, λόγω της Δοξολογίας στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και της παρέλασης στη Λεωφόρο Λόρδου Βύρωνος στη Λευκωσία, η Αστυνομία έχει προβεί στις απαραίτητες διευθετήσεις για την ασφάλεια του κοινού και τη διευκόλυνση της τροχαίας κυκλοφορίας ως ακολούθως:

Από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 24/3/22 θα απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων στην πλατεία της Αρχιεπισκοπής, στην οδό Κοραή, στις οδούς Ισοκράτους και Ζήνωνος Κιτιεύς, στις λεωφόρους Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, Ομήρου και Βύρωνος, στην οδό Μιχαλάκη Καραολή και στη λεωφόρο Ευαγόρου.

Από η ώρα 09:00 της 25ης Μαρτίου η τροχαία κίνηση θα διακοπεί στη λεωφόρο Ομήρου από τη συμβολή της με την οδό Αιγύπτου μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας και στη λεωφόρο Βύρωνος από τα φώτα Μουσείου μέχρι τη συμβολή της με τη λεωφόρo Γρίβα Διγενή.

Επίσης, από τις 9.30π.μ. της 25ης Μαρτίου, η τροχαία κίνηση θα διακοπεί στον άξονα της παρέλασης, στις λεωφόρους Βύρωνος και Ομήρου, Μιχαλάκη Καραολή και στη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη από τα φώτα Τροχαίας προς τη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου.

Ως χώροι στάθμευσης οχημάτων για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, καθορίζονται οι ακόλουθοι:-

Χώρος στάθμευσης Davilla,
Χώρος στάθμευσης παρά την τάφρο κάτω από το Δημοτικό Μέγαρο,
Χώρος στάθμευσης παρά την Πυροσβεστική Υπηρεσία,
Χώρος στάθμευσης παρά το άνοιγμα Κολοκάση.

Τα Αστικά Λεωφορεία Λευκωσίας μετά τις 09:30π.μ., προερχόμενα από τις περιοχές Στροβόλου – Λακατάμειας – Ανθούπολης – Παρισσινού – Έγκωμης – Αγίου Δομετίου – Αγίου Παύλου, θα επιβιβάζουν/αποβιβάζουν επιβάτες στο χώρο στάθμευσης παρά το άγαλμα Σολωμού μέσω της οδού Πάφου δια μέσου των οδών Κινύρα και Πάφου.

Τα Αστικά Λεωφορεία Λευκωσίας μετά τις 09:30π.μ., προερχόμενα από τις περιοχές Παλλουριώτισσας, Καϊμακλίου, Αγλαντζιάς, Δασούπολης, Λατσιών, θα αποβιβάζουν επιβάτες στη γέφυρα Κάνιγγος, παρά το περίπτερο «ΟΧΙ».

Το κοινό προτρέπεται όπως κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων παραμένει επί των πεζοδρομίων για την ομαλή και απρόσκοπτη διέλευση των παρελαυνόντων.

Τέλος, το κοινό προτρέπεται όπως συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι Αστυνομικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια έργων στην Πέγεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top