Αγνοείται από τον Φεβρουάριο 35χρονη στη Λευκωσία – Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της

Αγνοείται από τον Φεβρουάριο 35χρονη στη Λευκωσία – Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 35χρονης, η οποία ελλείπει από την κατοικία της στην επαρχία Λευκωσίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Nima Tamang, από το Νεπάλ, η οποία ελλείπει από την κατοικία της στο Γέρι, από τις 8.30 το πρωί, της Κυριακής, 06 Φεβρουαρίου, 2022. Η 35χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, εύσωμη, μελαμψή, με μακριά μαύρα μαλλιά, ενώ φέρει τατουάζ με σχέδιο γράμματα, στον καρπό του ενός χεριού της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE