ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πέτρος Καραγιάννης - «Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι εντελώς καλά, έχω ένα τρομερό βήχα»

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πέτρος Καραγιάννης - «Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι εντελώς καλά, έχω ένα τρομερό βήχα»

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας, Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Το μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής μίλησε στο κρατικό κανάλι για τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει, ενώ βρίσκεται περιορισμένος στο σπίτι. 

«Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι εντελώς καλά, έχω ένα τρομερό βήχα. Εκτός αυτού αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι εμβολιασμένος τριπλά. Βρέθηκα θετικός μετά από επαφή που είχα με την εγγονή μου, η οποία νόσησε πριν από μερικές μέρες από το σχολείο. Μένουν μαζί μας. Όσο προσεχτικός κι αν είσαι αργά ή γρήγορα θα κολλήσεις. Αυτό θα συμβεί σε αρκετό κόσμο μέχρι να δούμε την κορύφωση του παρόντος κύμματος.

Και εγώ έχω πάρει την τρίτη δόση αλλά λόγω ηλικίας την πήρα από τους πρώτους. Λόγω ηλικίας μπορεί το ανοσοποιητικό μου σύστημα να μην δουλεύει όσο καλά όσο ενός νεαρού ατόμου. Η απόφαση να εγκριθεί η τέταρτη δόση για τους άνω των 70 νομίζω θα τους παράσχει άμεση προστασία και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι το φθινόπωρο. Έχουμε να κάνουμε με ένα στέλεχος που είναι πολύ μεταδοτικό», είπε ανάμεσα σε άλλα μιλώντας στο ΡΙΚ.  

Δείτε εδώ το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top