Ν. Παπαδόπουλος: Τα διδάγματα του 1821 φάρος για τον κυπριακό ελληνισμό

Ν. Παπαδόπουλος: Τα διδάγματα του 1821 φάρος για τον κυπριακό ελληνισμό

Τα διδάγματα της επανάστασης του 1821 μπορούν να αποτελέσουν φάρο καθοδήγησης για τον κυπριακό ελληνισμό, για να υπερασπιστούμε την Κυπριακή Δημοκρατία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά την μαθητική παρέλαση στη Λευκωσία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

 
Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «σε μία περίοδο όπου επιμαρτυρούμε σχεδόν καθημερινά το μέγεθος της τουρκικής αδιαλλαξίας και επεκτατικότητας, τα διδάγματα της επανάστασης του 1821 μπορούν να αποτελέσουν φάρο καθοδήγησης για τον κυπριακό ελληνισμό».
 
«Οφείλουμε να αντλήσουμε και δύναμη και καθοδήγηση από αυτά τα διδάγματα για να υπερασπιστούμε την Κυπριακή Δημοκρατία, την εδαφική μας ακεραιότητα, το δίκαιο του λαού μας, την εθνική μας αξιοπρέπεια», πρόσθεσε.
 
Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.