ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα λένε με Καρούσο και Ζέτα για τα λεωφορεία - Σιγουριά ότι θα επέλθει συμφωνία

Τα λένε με Καρούσο και Ζέτα για τα λεωφορεία - Σιγουριά ότι θα επέλθει συμφωνία

Συνάντηση με την εταιρεία, τις συντεχνίες και τους εργαζόμενους στα λεωφορεία Λευκωσίας, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν θα έχουν αύριο Σάββατο 26 Μαρτίου, οι Υπουργοί Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου.  

 
Σε δηλώσεις ύστερα από την καθιερωμένη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ο Υπουργός Μεταφορών είπε πως «η απεργία των εργαζομένων στις δημόσιες συγκοινωνίες στη Λευκωσία έχει λήξει. Αύριο το πρωί μαζί με την Υπουργό Εργασίας, τους εργαζόμενους, τις συντεχνίες και την εταιρεία θα έχουμε συνάντηση και σειρά διαβουλεύσεων, ούτως ώστε να επιλύσουμε αρκετά προβλήματα τα οποία  αντιμετωπίζουν οι δημόσιες μεταφορές στη Λευκωσία όπως είχαμε κάνει και με τη Λάρνακα».
 
Δεν έχω καμία αμφιβολία, σημείωσε ο κ. Καρούσος «ότι αύριο θα καταλήξουμε και θα συμφωνήσουμε σε όλα, για το καλό όλων και φυσικά το καλό των δημόσιων επιβατικών μεταφορών, οι οποίες αποτελούν ένα δημόσιο αγαθό και πρέπει να το προστατεύσουμε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια έργων στην Πέγεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top