«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 25χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 25χρονος - Τον ανέκοψαν και πάει Δικαστήριο

Γύρω στις 9.25 σήμερα το πρωί, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ Αρχηγείου) διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας προς αεροδρόμιο, παρά την έξοδο Αραδίππου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος, με ταχύτητα 192 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.

Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να καταχωρηθεί η υπόθεση ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE