Υπό τετραήμερη κράτηση δυο γυναίκες για κλοπή από κατοικία στη Λεμεσό

Υπό τετραήμερη κράτηση δυο γυναίκες για κλοπή από κατοικία στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 18χρονης και 23χρονης, οι οποίες συνελήφθηκαν, ως ύποπτες για κλοπή περιουσίας, συνολικής αξίας 1.120 ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως κατήγγειλε 72χρονη, οι δυο γυναίκες την επισκέφθηκαν χθες στην οικία της, ενώ όταν αναχώρησαν, διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί διάφορα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, κλάπηκαν διάφορα χρυσαφικά, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο, συνολικής αξίας 1.120 ευρώ.

Ανακρινόμενες, οι δυο ύποπτες φέρονται να παραδέχθηκαν τη διάπραξη της κλοπής και υπέδειξαν που έκρυψαν τα κλοπιμαία, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την τετραήμερη προσωποκράτηση τους, σε σχέση με τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της κλοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE