H Ελένη Φουρέιρα πέρασε την αργία της 25ης Μαρτίου αμακιγιάριστη στην εξοχή - Δείτε τις φωτογραφίες της

H Ελένη Φουρέιρα πέρασε την αργία της 25ης Μαρτίου αμακιγιάριστη στην εξοχή - Δείτε τις φωτογραφίες της

H Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στη σκηνή του Teatro το βράδυ για να τραγουδήσει, ωστόσο φρόντισε να απολαύσει πρώτα, την αργία της 25ης Μαρτίου, χαλαρώνοντας στην εξοχή.

Χωρίς μακιγιάζ και ντυμένη απλά, η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, αρκετές φωτογραφίες από την ξέγνοιαστη μέρα της δίπλα σε κοτούλες κι ένα κατσικάκι, χωρίς να αποκαλύπτει όμως τον προορισμό.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.