Χαλαρώνουν με πλούσιο πρόγευμα πάνω σε βάρκα στο Άμστερνταμ Γιολίτη και Τσουρούλλης - Δείτε φωτογραφίες

Χαλαρώνουν με πλούσιο πρόγευμα πάνω σε βάρκα στο Άμστερνταμ Γιολίτη και Τσουρούλλης - Δείτε φωτογραφίες

Στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ περνά το τριήμερό της η πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και γνωστή δικηγόρος, Έμιλυ Γιολίτη.

Με αναρτήσεις στο Instagram ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πολύ ξεχωριστό πρόγευμα που είχε με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη.

Οι δυο τους επέλεξαν να προγευματίσουν κάνοντας ένα τουρ της πόλης μέσα σε βάρκα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η πρώην υπουργός:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.