Χειροπέδες στον 46χρονο οδηγό που παρέσυρε στον θάνατο τον άτυχο Αριστοτέλη

Χειροπέδες στον 46χρονο οδηγό που παρέσυρε στον θάνατο τον άτυχο Αριστοτέλη

Γύρω στις 6.25 χθες το απόγευμα, άντρας ηλικίας 46 ετών, ενώ οδηγούσε το όχημα του στην οδό Πάφου, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Αριστοτέλη Ερωτοκρίτου, 76 ετών από τη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 46χρονος εξερχόταν από πρατήριο βενζίνης, στην οδό Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να παρέσυρε και να τραυμάτισε θανάσιμα τον Ερωτοκρίτου, ο οποίος εκείνη τη στιγμή διασταύρωνε το δρόμο πεζός.

Ο 76χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη και στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE