Video: Αυτά είναι τα τρία πιθανά σενάρια για την ΑΤΑ - Οι εναλλακτικές της Κυβέρνησης
Τρία είναι τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι για την οριστική κατάληξη του ζητήματος της ΑΤΑ.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 46χρονος εξερχόταν από πρατήριο βενζίνης, στην οδό Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να παρέσυρε και να τραυμάτισε θανάσιμα τον Ερωτοκρίτου, ο οποίος εκείνη τη στιγμή διασταύρωνε το δρόμο πεζός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτη θλίψη… Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες στη Λεμεσό – Φωτογραφίες από το σημείο
Ο 76χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.
Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη και στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο, «ξεψύχησε» ο 23χρονος που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του – Φωτογραφία από τη σκηνή
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




