Η Αστυνομία ξεκίνησε τη διερεύνηση της ρίψης στα σκουπίδια νεκρών ζώων, λέει το Κόμμα για τα Ζώα

Η Αστυνομία ξεκίνησε τη διερεύνηση της ρίψης στα σκουπίδια νεκρών ζώων, λέει το Κόμμα για τα Ζώα

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ενημερώθηκε επίσημα τη Δευτέρα από το Αρχηγείο Αστυνομίας ότι η Αστυνομία για τα Ζώα της επαρχίας Λεμεσού έχει ήδη ξεκινήσει σε βάθος την διερεύνηση της υπόθεσης με την απόρριψη στα σκουπίδια νεκρών ζώων, ενέργεια η οποία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, αποδίδεται σε υπευθύνους του ζωολογικού κήπου Λεμεσού.

Σε ανακοίνωση του, το Κόμμα ευελπιστεί ότι «τίποτε δεν θα πέσει κάτω και τίποτα στα μαλακά». Σημειώνεται ότι η υπόθεση αυτή δείχνει μια γενικότερη εικόνα για τη λειτουργία των ζωολογικών κήπων, τις διαδικασίες, την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας και «για το πως τελικά κάποιοι δεν κατανοούν ότι τα ζώα δεν είναι αντικείμενα μιας χρήσης».

Τέλος το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ευχαριστεί δημόσια τον αρχηγό αστυνομίας για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE