Δύο αδέρφια προσπάθησαν να περάσουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές με πλαστές ταυτότητες

Δύο αδέρφια προσπάθησαν να περάσουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές με πλαστές ταυτότητες

Δύο αδέρφια, οι Γκαλίπ και Σουαϊπ Άκκαγια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου» στα κατεχόμενα γιατί προσπάθησαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές με ψεύτικες ταυτότητες Βελγίου, τις οποίες έβγαλαν στην Τουρκία έναντι του ποσού των 3000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, οι δύο έφτασαν από την Τουρκία στο ψευδοκράτος ως τουρίστες. Η κατοχή των πλαστών βελγικών ταυτοτήτων διαπιστώθηκε όταν το πρωί της 27ης Μαρτίου, χθες Κυριακή, προσπάθησαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Τα δύο αδέρφια, 44 και 52 ετών, τέθηκαν υπό τριήμερη κράτηση για κατοχή και διακίνηση πλαστών εγγράφων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE