Δύο αδέρφια προσπάθησαν να περάσουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές με πλαστές ταυτότητες

Δύο αδέρφια προσπάθησαν να περάσουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές με πλαστές ταυτότητες

Δύο αδέρφια, οι Γκαλίπ και Σουαϊπ Άκκαγια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου» στα κατεχόμενα γιατί προσπάθησαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές με ψεύτικες ταυτότητες Βελγίου, τις οποίες έβγαλαν στην Τουρκία έναντι του ποσού των 3000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, οι δύο έφτασαν από την Τουρκία στο ψευδοκράτος ως τουρίστες. Η κατοχή των πλαστών βελγικών ταυτοτήτων διαπιστώθηκε όταν το πρωί της 27ης Μαρτίου, χθες Κυριακή, προσπάθησαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Τα δύο αδέρφια, 44 και 52 ετών, τέθηκαν υπό τριήμερη κράτηση για κατοχή και διακίνηση πλαστών εγγράφων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE