LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου
Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.
Στα δέντρα περιλαμβάνονται κυρίως πεύκα και κυπαρίσσια, κάποια αιωνόβια, τα οποία σύμφωνα με τους μελετητές του έργου, λόγω της διαπλάτυνσης και της δημιουργίας πεζοδρομίων δεν μπορούν να διατηρηθούν.
Σημειώνεται πως την αντίθεση τους με την πρόθεση κοπής 15 περίπου δέντρων, ηλικίας πέραν των 60 ετών, στα πλαίσια της ανάπλασης της κεντρικής λεωφόρου Γρίβα Διγενή εξέφρασε η Πρωτοβουλία «100 χιλιάδες δέντρα στην Πάφο», κάνοντας λόγο για «υποβάθμιση ενός από τους πιο ιστορικούς και πιο συμβολικούς δρόμους της πόλης» με σχετική εκδήλωση που διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις