ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεβέντης: «Αν βάζουμε από την τσέπη μας θα είναι δώρο-άδωρο - Δεν είναι κανένας έτοιμος να λειτουργήσει χωρίς να έχει δουλειά»

Λεβέντης: «Αν βάζουμε από την τσέπη μας θα είναι δώρο-άδωρο - Δεν είναι κανένας έτοιμος να λειτουργήσει χωρίς να έχει δουλειά»

Στους τουρίστες που αναμένονται στην Κύπρο το καλοκαίρι, αλλά και τις αυξανόμενες τιμές, αναφέρθηκε ο Φάνος Λεβέντης.

Ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ) μίλησε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα».

«Θα πρέπει η ευρωπαϊκή ένωση να στηρίξει τα κράτη τα οποία πλήττονται εξαιτίας των κυρώσεων που επέβαλε στη Ρωσία. Δεν είναι κανένας έτοιμος να λειτουργήσει και να υπολειτουργήσει χωρίς να έχει δουλειά. Αυτό το βλέπουμε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό στην ελεύθερη περιοχή της Αμμοχώστου. Χρειάζεται σίγουρα μια ενημέρωση πολύ λεπτομερής από το Υφυπουργείο Τουρισμό για τα πλάνα, τι διαφαίνεται στον ορίζοντα για τον τουρισμό. Για να μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας να κάνει και τα πλάνα του», σημείωσε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε ότι «το ξεκάθαρο είναι ότι υπάρχει έντονη επιθυμία από Βρετανούς να κάνουν διακοπές. Ήδη μπορούμε να προσελκύσουμε κι άλλο κόσμο από αυτούς. Δεν θα ήθελα να βλέπω τα πράγματα απαισιόδοξα. Δεν θα ήταν σωστό να συγκρίνουμε τη φετινή χρονιά με το 2019. Μακάρι να φτάσουμε το 2021 που ήταν κοντά στα 2 εκατομμύρια και θεωρώ ότι θα πρέπει να θεωρείται πετυχημένη η χρονιά με τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας».

Καταληκτικά τόνισε πως «η ακρίβεια είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να διαχειριστούμε μαζί με το κράτος. Αν βάζουμε από την τσέπη στο τέλος πάλι δώρο-άδωρο θα είναι. Είναι πάρα πολλοί παράγοντες που μπαίνουν στην εξίσωση. Του φρονίμου το παιδί πριν πεινάσει μαγειρεύει. Θα πρέπει να είναι έτοιμοι από του Υπουργείο Εργασίας για τα σχέδια, σε περίπτωση που θα προκύψουν πολλές ανάγκες για εργοδότηση προσωπικού».

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top