Καταγραφή 1.032 κρουσμάτων στα κατεχόμενα

Καταγραφή 1.032 κρουσμάτων στα κατεχόμενα

Τον εντοπισμό 1.032 νέων περιστατικών κορωνοϊού ύστερα από την διενέργεια 14.892 εργαστηριακών εξετάσεων, ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα.

Στην Λευκωσία εντοπίστηκαν 422 κρούσματα, στην Κερύνεια 186, στην Αμμόχωστο 274, στο Τρίκωμο 18, στην Μόρφου 86 και 46 στην Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στις 83.764 (220 θάνατοι).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE