Διέρρηξαν τη μπαλκονόπορτα υπνοδωματίου σε οικία στη Λεμεσό - Πήραν ρολόι αξίας 20 χιλ. ευρώ και «έγιναν καπνός»

Διέρρηξαν τη μπαλκονόπορτα υπνοδωματίου σε οικία στη Λεμεσό - Πήραν ρολόι αξίας 20 χιλ. ευρώ και «έγιναν καπνός»

Ένα ρολόι αξίας 20 χιλιάδων ευρώ καθώς και άλλη περιουσία, η συνολική αξία της οποίας υπολογίζεται, σύμφωνα με την καταγγελία, σε άλλες 20 χιλιάδες ευρώ, απέσπασαν διαρρήκτες οικίας, στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την κλοπή της περιουσίας αντιλήφθηκε χθες ο 35χρονος ιδιοκτήτης της, όταν αναζήτησε το πανάκριβο ρολόι του και δεν το εντόπισε. Διαπίστωσε ακόμη ότι, εκτός από το ρολόι, απουσίαζαν από το υπνοδωμάτιο του διάφορα κοσμήματα, όπως βραχιόλια, σκουλαρίκια, δακτυλίδια, δυο χρυσές βέρες, περιουσία του ίδιου και της συζύγου του.

Μετά την καταγγελία, μέλη της Αστυνομία διενήργησαν εξετάσεις στην οικία, όπου διαπιστώθηκε πως οι δράστες έδρασαν μεταξύ 28 και 29 Μαρτίου και εισήλθαν στην οικία από την αλουμινένια συρόμενη μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου, που βρίσκεται στον 1ο όροφο της οικίας.

Η σκηνή ελέγχθηκε επιστημονικά και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ αξιολογείται κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει εγκατεστημένο στο χώρο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE