Διέρρηξαν τη μπαλκονόπορτα υπνοδωματίου σε οικία στη Λεμεσό - Πήραν ρολόι αξίας 20 χιλ. ευρώ και «έγιναν καπνός»

Διέρρηξαν τη μπαλκονόπορτα υπνοδωματίου σε οικία στη Λεμεσό - Πήραν ρολόι αξίας 20 χιλ. ευρώ και «έγιναν καπνός»

Ένα ρολόι αξίας 20 χιλιάδων ευρώ καθώς και άλλη περιουσία, η συνολική αξία της οποίας υπολογίζεται, σύμφωνα με την καταγγελία, σε άλλες 20 χιλιάδες ευρώ, απέσπασαν διαρρήκτες οικίας, στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την κλοπή της περιουσίας αντιλήφθηκε χθες ο 35χρονος ιδιοκτήτης της, όταν αναζήτησε το πανάκριβο ρολόι του και δεν το εντόπισε. Διαπίστωσε ακόμη ότι, εκτός από το ρολόι, απουσίαζαν από το υπνοδωμάτιο του διάφορα κοσμήματα, όπως βραχιόλια, σκουλαρίκια, δακτυλίδια, δυο χρυσές βέρες, περιουσία του ίδιου και της συζύγου του.

Μετά την καταγγελία, μέλη της Αστυνομία διενήργησαν εξετάσεις στην οικία, όπου διαπιστώθηκε πως οι δράστες έδρασαν μεταξύ 28 και 29 Μαρτίου και εισήλθαν στην οικία από την αλουμινένια συρόμενη μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου, που βρίσκεται στον 1ο όροφο της οικίας.

Η σκηνή ελέγχθηκε επιστημονικά και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ αξιολογείται κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει εγκατεστημένο στο χώρο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.