Τραγική κατάληξη… Νεκρός ο άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στη Λεμεσό

Τραγική κατάληξη… Νεκρός ο άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στη Λεμεσό

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ο 63χρονος Φώτης Σταύρου, ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, ενώ εκτελούσε γεωργικές εργασίες σε χωράφι στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Φασούλας, στην επαρχία Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έσπευσε στη σκηνή ασθενοφόρο, που μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για το συμβάν.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.