Τραγική κατάληξη… Νεκρός ο άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στη Λεμεσό

Τραγική κατάληξη… Νεκρός ο άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στη Λεμεσό

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ο 63χρονος Φώτης Σταύρου, ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, ενώ εκτελούσε γεωργικές εργασίες σε χωράφι στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Φασούλας, στην επαρχία Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έσπευσε στη σκηνή ασθενοφόρο, που μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για το συμβάν.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.