Τραγική κατάληξη… Νεκρός ο άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στη Λεμεσό

Τραγική κατάληξη… Νεκρός ο άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στη Λεμεσό

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ο 63χρονος Φώτης Σταύρου, ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, ενώ εκτελούσε γεωργικές εργασίες σε χωράφι στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Φασούλας, στην επαρχία Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έσπευσε στη σκηνή ασθενοφόρο, που μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για το συμβάν.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».