Εντοπίστηκε ο 12χρονος που απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία

Εντοπίστηκε ο 12χρονος που απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία

Εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα, 30 Μαρτίου, ο 12χρονος που είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από το απόγευμα της Τρίτης, 29 Μαρτίου, 2022, από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 12χρονου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Μετά και τον εντοπισμό του δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.