Με 204 χλμ «πετούσε» 41χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Τον ανέκοψαν και πάει δικαστήριο

Με 204 χλμ «πετούσε» 41χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Τον ανέκοψαν και πάει δικαστήριο

Μέλη της Αστυνομίας (Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου), εντόπισαν 15 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας (παρά τα Λατσιά), αυτοκίνητο που κινείτο με ταχύτητα 204 χιλιόμετρα αντί 100.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Μετά από έρευνες το εν λόγω αυτοκίνητο και ο οδηγός εντοπίστηκαν σε περιοχή των Λατσιών και οδηγήθηκαν για εξετάσεις στον τοπικό σταθμό.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός ήταν 41χρονος, ο οποίος οδηγούσε το εν λόγω αυτοκίνητο (διαγραμμένο) χωρίς άδεια κυκλοφορίας, πιστοποιητικό ασφάλειας και πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Ο 41χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου στις 4/4/2022.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE