LIFESTYLE

Survivor: Σοκ στην αποχώρηση – Εκτός η Μυριέλλα Κουρεντή - Δείτε βίντεο

Survivor: Σοκ στην αποχώρηση – Εκτός η Μυριέλλα Κουρεντή - Δείτε βίντεο

Δύσκολη ήταν αυτή η εβδομάδα στο Survivor για την Κόκκινη ομάδα, η οποία έχασε και τις δύο ασυλίες.

Συγκεκριμένα από το πρώτο συμβούλιο υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε για πολλοστή φορά η Μυριέλλα Κουρεντή. Την επόμενη ημέρα το σκηνικό επαναλήφθηκε καθώς οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που έχασαν ξανά το αγώνισμα ασυλίας. Από τη ψηφοφορία -προς έκπληξη πολλών- δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε ο Απόστολος Ρουβάς, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη.

Η κίνηση της Ναυσικάς μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, με τον Σπύρο Μαρτίκα να δημιουργεί εντάσεις και να βγάζει πύρινο λόγο για το γεγονός πως θεωρεί ότι θυσιάζονται ισχυρά συμβόλαια κι οικονομικά συμφέροντα και θα αποχωρήσει μία δυνατή παίκτρια, όπως η Τζο. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα δεν ήταν άλλος από την Μυριέλλα Κουρεντή.
«Πραγματικά νιώθω τέλεια. Ήμουν πολλές φορές με το ένα πόδι να φύγω. Ο Απόστολος το ήθελε πολύ κι η Τζο είναι ένα υπέροχο παιδί και δεν θα ήθελα να φύγει εξαιτίας κάποιας δικής μου δημοτικότητας. Το Survivor είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Προσευχήθηκα κι η φράση χωρίς να το σκεφτώ ήταν John σου έρχομαι…. Κλείνει το Survivor αλλά ξεκινά ένα άλλο κεφάλαιο, που λέγεται αληθινή ζωή. Έχω αφήσει τα όνειρά μου και θα αποχωρήσω χαρούμενη για να γυρίσω στους δικούς μου. Κι ας χάσω το πάρτι της ένωσης.» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Πηγή: zappit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top