Καταζητείται ο 24χρονος Άντρος για υπόθεση διάρρηξης - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Καταζητείται ο 24χρονος Άντρος για υπόθεση διάρρηξης - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Η Αστυνομία καταζητεί τον Άντρο Ομήρου, 24 χρόνων, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης μηχανουργείου και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό στις 23/03/2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE