ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στη Λευκωσία - Δείτε αναλυτικά

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στη Λευκωσία - Δείτε αναλυτικά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 4/4/2022 μέχρι την Παρασκευή 8/4/2022 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στις πιο κάτω Λεωφόρους:

- Λεωφόρος Κυριάκου Μάτση στον Άγιο Δομέτιο

- Λεωφόρος Ηρώων στην Μακεδονίτισσα

- Οδός Βασιλέως Παύλου στην Έγκωμη

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας των δρόμων θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

Όσον αφορά τις εργασίες στη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση, θα γίνει προσωρινή παράκαμψη και η τροχαία κίνηση από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη μέχρι την συμβολή με την οδό Δημοκρατίας, θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Αριστείδου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες στη λειτουργία της Δικαστικής Υπηρεσίας (ΔΥ) φέρνει στο φως η νέα Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, που δημοσιεύθηκε σήμερα (13/05).

BEST OF TOTHEMAONLINE