Πουλάει στον Τζον ο «Αμερικάνος»! Στέλνει πρόταση στον Πουλλαΐδη…

Πουλάει στον Τζον ο «Αμερικάνος»! Στέλνει πρόταση στον Πουλλαΐδη…

Ο Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας Τζον Χριστοδούλου επανήλθε… Όπως πληροφορείται το ThemaSports, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου.

Φέρεται μάλιστα να έχει κάμει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση για να καταστεί το αφεντικό στην διαχείριση της ομάδας που υποστηρίζει από τα γεννοφάσκια του.

Αν και εφόσον ικανοποιηθεί πλήρως ο Παπασταύρου, τότε η… μπάλα θα πάει ξανά στο Δ.Σ. του σωματείου (όπως έγινε πριν 5-6 μήνες). Αν ο Χριστοδούλου ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σωματείου, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να αναλάβει την διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE