Πουλάει στον Τζον ο «Αμερικάνος»! Στέλνει πρόταση στον Πουλλαΐδη…

Πουλάει στον Τζον ο «Αμερικάνος»! Στέλνει πρόταση στον Πουλλαΐδη…

Ο Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας Τζον Χριστοδούλου επανήλθε… Όπως πληροφορείται το ThemaSports, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου.

Φέρεται μάλιστα να έχει κάμει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση για να καταστεί το αφεντικό στην διαχείριση της ομάδας που υποστηρίζει από τα γεννοφάσκια του.

Αν και εφόσον ικανοποιηθεί πλήρως ο Παπασταύρου, τότε η… μπάλα θα πάει ξανά στο Δ.Σ. του σωματείου (όπως έγινε πριν 5-6 μήνες). Αν ο Χριστοδούλου ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σωματείου, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να αναλάβει την διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE