Πουλάει στον Τζον ο «Αμερικάνος»! Στέλνει πρόταση στον Πουλλαΐδη…

Πουλάει στον Τζον ο «Αμερικάνος»! Στέλνει πρόταση στον Πουλλαΐδη…

Ο Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας Τζον Χριστοδούλου επανήλθε… Όπως πληροφορείται το ThemaSports, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου.

Φέρεται μάλιστα να έχει κάμει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση για να καταστεί το αφεντικό στην διαχείριση της ομάδας που υποστηρίζει από τα γεννοφάσκια του.

Αν και εφόσον ικανοποιηθεί πλήρως ο Παπασταύρου, τότε η… μπάλα θα πάει ξανά στο Δ.Σ. του σωματείου (όπως έγινε πριν 5-6 μήνες). Αν ο Χριστοδούλου ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σωματείου, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να αναλάβει την διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE