Πουλάει στον Τζον ο «Αμερικάνος»! Στέλνει πρόταση στον Πουλλαΐδη…

Πουλάει στον Τζον ο «Αμερικάνος»! Στέλνει πρόταση στον Πουλλαΐδη…

Ο Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας Τζον Χριστοδούλου επανήλθε… Όπως πληροφορείται το ThemaSports, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου.

Φέρεται μάλιστα να έχει κάμει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση για να καταστεί το αφεντικό στην διαχείριση της ομάδας που υποστηρίζει από τα γεννοφάσκια του.

Αν και εφόσον ικανοποιηθεί πλήρως ο Παπασταύρου, τότε η… μπάλα θα πάει ξανά στο Δ.Σ. του σωματείου (όπως έγινε πριν 5-6 μήνες). Αν ο Χριστοδούλου ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σωματείου, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να αναλάβει την διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE