Ανέβασε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - Χειροπέδες σε 26χρονο

Ανέβασε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - Χειροπέδες σε 26χρονο

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από την EUROPOL, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, προχώρησαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός πρόσωπου.

Πρόκειται για νεαρό άντρα ηλικίας 26 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης του 26χρονου, προηγήθηκε πληροφορία, ότι συγκεκριμένος κάτοχος/χρήστης λογαριασμού συγκεκριμένης εφαρμογής, ανέβασε στο διαδίκτυο πέντε (5) αρχεία βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένας φορητός υπολογιστής και δυο ηλεκτρονικές ταμπλέτες, τα οποία παραλήφθηκε ως τεκμήρια για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις, ακόμη ένας φορητός υπολογιστής.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE