Ουκρανία: Αναμένουν θετικές εξελίξεις στην απομάκρυνση αμάχων από τη Μαριούπολη

Ουκρανία: Αναμένουν θετικές εξελίξεις στην απομάκρυνση αμάχων από τη Μαριούπολη

Επτά ανθρωπιστικοί διάδρομοι για την απομάκρυνση ανθρώπων από τις πολιορκημένες περιοχές της Ουκρανίας σχεδιάζονται για σήμερα, ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βερεστσούκ, ενώ σύμβουλος του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε πως η Ουκρανία περιμένει καλές ειδήσεις στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου όσον αφορά στην απομάκρυνση αμάχων από τη Μαριούπολη.

Στους σχεδιαζόμενους διαδρόμους περιλαμβάνονται ένας για ανθρώπους που απομακρύνονται με ιδιωτικά μέσα μεταφοράς από τη Μαριούπολη και με λεωφορεία για τους κατοίκους της Μαριούπολης που φεύγουν από το Μπερντιάνσκ, δήλωσε η Βερεστσούκ.

Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ανατροπή με την κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο - Ποιος ο λόγος αναβολής - Αναμένεται ανακοίνωση των ΗΕ

VIDEO - Ανατροπή με την κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο - Ποιος ο λόγος αναβολής - Αναμένεται ανακοίνωση των ΗΕ

Στον αέρα η επίσκεψη της προσωπικής απεσταλμένης  του Γενικόυ Γραμματέα,  Μαρίας Άνχελα Ολγκίν η οποία ήταν προγραμματισμένο να φθάσει αύριο στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE