Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν τρεις θανάτους και 573 κρούσματα κορωνοϊού

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν τρεις θανάτους και 573 κρούσματα κορωνοϊού

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν τρεις θανάτους και 573 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή. Συνολικά έγιναν 20.911 τεστ τις τελευταίες 24 ώρες.

Από τα θετικά περιστατικά 247 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 129 στην Κερύνεια, 138 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, 30 στο Τρίκωμο, 26 στην Μόρφου και 3 στη Λεύκα.

Από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν 87.311 κρούσματα και 225 θάνατοι στις περιοχές που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE