Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν τρεις θανάτους και 573 κρούσματα κορωνοϊού

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν τρεις θανάτους και 573 κρούσματα κορωνοϊού

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν τρεις θανάτους και 573 κρούσματα κορωνοϊού την Κυριακή. Συνολικά έγιναν 20.911 τεστ τις τελευταίες 24 ώρες.

Από τα θετικά περιστατικά 247 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 129 στην Κερύνεια, 138 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, 30 στο Τρίκωμο, 26 στην Μόρφου και 3 στη Λεύκα.

Από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν 87.311 κρούσματα και 225 θάνατοι στις περιοχές που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.