Με θέα την παραλία της Λεμεσού, θα μπορούν να διαβάζουν τα βιβλία οι δημότες της πόλης

Με θέα την παραλία της Λεμεσού, θα μπορούν να διαβάζουν τα βιβλία οι δημότες της πόλης

Όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση του ο Δήμος, το υπαίθριο αναγνωστήριο θα λειτουργήσει στους κήπους της Δημοτικής Πινακοθήκης, όπου και φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεμεσού. Το αναγνωστήριο θα είναι ανοικτό Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 8:00 έως τις 14:00, με ελεύθερη είσοδο.

«Σε ένα καταπράσινο χώρο, με θέα την παραλία της πόλη μας μπορεί κανείς να απολαύσει ένα χαλαρό πρωινό συντροφιά με το καλό βιβλίο», προσθέτει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού.

Εξάλλου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων της, η βιβλιοθήκη εγκαινιάζει, κάθε Τετάρτη στις 9 το πρωί, σειρά «θερινών συζητήσεων» με ανθρώπους από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, με οικοδεσπότη τον δημοσιογράφο Λούη Κηλώνη.

Η πρώτη «θερινή συζήτηση», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου, με φιλοξενούμενο τον γνωστό ζωγράφο της πόλης μας Σπύρο Δημητριάδη, για ένα ζωντανό διάλογο και μια συζήτηση εφ` όλης της ύλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE