Ένας θάνατος και 472 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 472 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ένα θάνατο ασθενούς από κορωνοϊό και 472 νέα περιστατικά που προέκυψαν από 11,060 εργαστηριακές εξετάσεις το τελευταίο 24ωρο.

Τα 217 περιστατικά εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 75 στην Κερύνεια, 127 στην Αμμόχωστο, 12 στο Τρίκωμο, 27 στη Μόρφου και 14 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται στις 88,904 και των θανάτων σε 227.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE