Ένας θάνατος και 472 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 472 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ένα θάνατο ασθενούς από κορωνοϊό και 472 νέα περιστατικά που προέκυψαν από 11,060 εργαστηριακές εξετάσεις το τελευταίο 24ωρο.

Τα 217 περιστατικά εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 75 στην Κερύνεια, 127 στην Αμμόχωστο, 12 στο Τρίκωμο, 27 στη Μόρφου και 14 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται στις 88,904 και των θανάτων σε 227.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE