Ένας θάνατος και 472 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 472 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ένα θάνατο ασθενούς από κορωνοϊό και 472 νέα περιστατικά που προέκυψαν από 11,060 εργαστηριακές εξετάσεις το τελευταίο 24ωρο.

Τα 217 περιστατικά εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 75 στην Κερύνεια, 127 στην Αμμόχωστο, 12 στο Τρίκωμο, 27 στη Μόρφου και 14 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται στις 88,904 και των θανάτων σε 227.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE