Πάτρα: Σήμερα η εντολή για το άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας – Στο μικροσκόπιο των αρχών το τάμπλετ

Πάτρα: Σήμερα η εντολή για το άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας – Στο μικροσκόπιο των αρχών το τάμπλετ

Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης θα καταθέσει στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης για την υπόθεση της δολοφονίας της κόρης του Τζωρτζίνας.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιριγκου θα καταθέσει σήμερα σχετικά με το tablet που ετάφη μαζί με την 9χρονη κόρη του Τζωρτζίνα κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της.

Μετά από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα αναμένεται να διατάξει το άνοιγμα του τάφου της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να αφαιρεθεί το tablet και να διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας για να διαπιστωθεί αν περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την εν εξελίξει δικαστική έρευνα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE