Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιριγκου θα καταθέσει σήμερα σχετικά με το tablet που ετάφη μαζί με την 9χρονη κόρη του Τζωρτζίνα κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της.
Μετά από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα αναμένεται να διατάξει το άνοιγμα του τάφου της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να αφαιρεθεί το tablet και να διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας για να διαπιστωθεί αν περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την εν εξελίξει δικαστική έρευνα.
Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




