Πάτρα: Σήμερα η εντολή για το άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας – Στο μικροσκόπιο των αρχών το τάμπλετ

Πάτρα: Σήμερα η εντολή για το άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας – Στο μικροσκόπιο των αρχών το τάμπλετ

Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης θα καταθέσει στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης για την υπόθεση της δολοφονίας της κόρης του Τζωρτζίνας.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιριγκου θα καταθέσει σήμερα σχετικά με το tablet που ετάφη μαζί με την 9χρονη κόρη του Τζωρτζίνα κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της.

Μετά από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα αναμένεται να διατάξει το άνοιγμα του τάφου της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να αφαιρεθεί το tablet και να διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας για να διαπιστωθεί αν περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την εν εξελίξει δικαστική έρευνα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.