Πάτρα: Σήμερα η εντολή για το άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας – Στο μικροσκόπιο των αρχών το τάμπλετ

Πάτρα: Σήμερα η εντολή για το άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας – Στο μικροσκόπιο των αρχών το τάμπλετ

Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης θα καταθέσει στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης για την υπόθεση της δολοφονίας της κόρης του Τζωρτζίνας.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιριγκου θα καταθέσει σήμερα σχετικά με το tablet που ετάφη μαζί με την 9χρονη κόρη του Τζωρτζίνα κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της.

Μετά από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα αναμένεται να διατάξει το άνοιγμα του τάφου της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να αφαιρεθεί το tablet και να διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας για να διαπιστωθεί αν περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την εν εξελίξει δικαστική έρευνα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE