Δασκάλα ερωτοτροπούσε με μαθήτρια της -Κατηγορείται ότι έκανε μαζί της αμοιβαίο….

Δασκάλα ερωτοτροπούσε με μαθήτρια της -Κατηγορείται ότι έκανε μαζί της αμοιβαίο….

Την υποπτεύτηκαν οι άλλοι καθηγητές του σχολείου

Μία 32χρονη δασκάλα από το Νιου Τζέρσεϊ συνελήφθη με την κατηγορία ότι είχε σεξουαλικές επαφές, με ένα έφηβο κορίτσι από το σχολείο στο οποίο διδάσκει.

Η Λόρεν Μίτσελ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και για το γεγονός πως έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού.

Οι αρχές ανέφεραν πως η δασκάλα, η οποία είναι παντρεμένη, προχώρησε σε απρεπείς σεξουαλικές πράξεις με μια 15χρονη στο σπίτι της, τουλάχιστον για μια φορά. Οι κατηγορίες αφορούν σε αμοιβαίο στοματικό σεξ.

 

Η ύποπτη συμπεριφορά μεταξύ της Μίτσελ και της κοπέλας πρόδωσαν την δασκάλα και οι καθηγητές του σχολείου ειδοποίησαν τους ιθύνοντες του σχολείου.

Η δασκάλα αφού συνελήφθη, κρατήθηκε από τις αρχές με εγγύηση 135.000 ευρώ, ενώ της έχουν αφαιρέσει το διαβατήριο. Τέλος θα πρέπει να μείνει μακριά από το φερόμενο ως θύμα σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE