Βαρύ το «πρόστιμο» στον Γουίλ Σμιθ: Αποκλείστηκε από τα Oscars για 10 χρόνια μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Βαρύ το «πρόστιμο» στον Γουίλ Σμιθ: Αποκλείστηκε από τα Oscars για 10 χρόνια μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης, ο Γουίλ Σμιθ τιμωρήθηκε με δεκαετή (!) αποκλεισμό από τα βραβεία Όσκαρ εξαιτίας του επεισοδίου, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα κρατήσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού που του απονεμήθηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Τα διεθνή ΜΜΕ τονίζουν πως η Ακαδημία πήρε την απόφαση αυτή την Παρασκευή, 08.04.2022, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την επεισοδιακή βραδιά που έμελλε να στιγματιστεί από το χαστούκι του 53χρονου ηθοποιού στον 57χρονο κωμικό, στην σκηνή των βραβείων Όσκαρ.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE