Σε τεχνικό πρόβλημα αποδίδει ο Πρέσβης της Ουκρανίας τη διακοπή της σύνδεσης Ζελένκσι με την κυπριακή Βουλή

Σε τεχνικό πρόβλημα αποδίδει ο Πρέσβης της Ουκρανίας τη διακοπή της σύνδεσης Ζελένκσι με την κυπριακή Βουλή

Σε «άκρως ατυχές τεχνικό πρόβλημα», αποδίδει ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Κύπρο την διακοπή της σύνδεσης του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας με την κυπριακής Βουλή, την ώρα που η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου απευθυνόταν στον Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Επιστολή από τον Ουκρανό Πρέσβη Ruslan Nimchynskyi που είδε το ΚΥΠΕ, σε απάντηση διαβήματος της Προέδρου της Βουλής, με σημερινή ημερομηνία, αναφέρει ότι το καλωσόρισμα της κας. Δημητρίου προς τον Πρόεδρο της Ουκρανίας κατά τη χθεσινή ειδική συνεδρία της Ολομέλειας, όσο και το κείμενο του χαιρετισμού της παραδόθηκαν αμέσως στο γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας.

Παράλληλα την διαβεβαιώνει για τους τεχνικούς λόγους που προκάλεσαν την απώλεια της επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Εκφράζει την ελπίδα ότι «αυτό το άκρως ατυχές τεχνικό πρόβλημα» σε καμιά περίπτωση δεν θα επισκιάσει τις εγκάρδιες σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο χώρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE