Χάθηκαν τα ίχνη της 17χρονης Νεφέλης Μιχαήλ στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

 Χάθηκαν τα ίχνη της 17χρονης Νεφέλης Μιχαήλ στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονης, η οποία ελλείπει από την κατοικία της στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Νεφέλη Μιχαήλ, η οποία ελλείπει από το βράδυ της Πέμπτης, 07 Απριλίου, 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65μ περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, βάρους γύρω στα 75 κιλά, με καφέ-κίτρινα μάτια, και με μαλλιά με ξανθές αφέλειες μπροστά, ξανθά μέχρι του ώμους στο πίσω μέρος της κεφαλής και ξυρισμένα στα δύο πλαϊνά μέρη της κεφαλής. Στο πρόσωπό της φέρει από ένα σκουλαρίκι στο κάθε φρύδι, σκουλαρίκια στις βλεφαρίδες, τρία σκουλαρίκια στη μύτη και αρκετά σκουλαρίκια στα χείλη και στα αυτιά, ενώ φέρει τατουάζ στο πίσω μέρος του αριστερού της ποδιού.

Κατά την αναχώρηση της φορούσε παντελόνι καφέ/ λαδί χρώματος, μαύρο κοντό μπλουζάκι, ζακέτα/ πουκάμισο χρώματος μπλε με πράσινο καρώ, φούτερ χρώματος γαλάζιο/ γκρίζο, και παντόφλες καλοκαιρινές χρώματος μαύρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE