Τον τσάκωσαν να «πετά» στο δρόμο - Συνελήφθη 55χρονος  

Τον τσάκωσαν να «πετά» στο δρόμο - Συνελήφθη 55χρονος   

Γύρω στις 00.40 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν όχημα που οδηγείτο με ταχύτητα 130 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 50, σε δρόμο στο Παραλίμνι.

Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 55 ετών, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.

Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, τη Δευτέρα 11/04/2022.

 Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE