Τον τσάκωσαν να «πετά» στο δρόμο - Συνελήφθη 55χρονος  

Τον τσάκωσαν να «πετά» στο δρόμο - Συνελήφθη 55χρονος   

Γύρω στις 00.40 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν όχημα που οδηγείτο με ταχύτητα 130 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 50, σε δρόμο στο Παραλίμνι.

Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 55 ετών, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.

Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, τη Δευτέρα 11/04/2022.

 Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE