«Ο γάρος της ημέρας»: Τι κι αν «κόβει» το πέρασμα; - Το άφησε σε διπλή κίτρινη γραμμή και έφυγε – Δείτε φωτογραφία  

«Ο γάρος της ημέρας»: Τι κι αν «κόβει» το πέρασμα; - Το άφησε σε διπλή κίτρινη γραμμή και έφυγε – Δείτε φωτογραφία   

Ολοένα και περισσότερες είναι οι αναρτήσεις πολιτών στη σελίδα του Facebook «γάρος της ημέρας».

Αντιδράσεις και σχόλια προκαλούν οι συμπεριφορές και τα παρκαρίσματα των οδηγών στην Κύπρο, αφού δεν λένε να συμμορφωθούν.

Ακόμη ένα παράδειγμα, είναι το παρκάρισμα σε διπλή κίτρινη γραμμή, που στην συγκεκριμένη περίπτωση, «κόβει» και το πέρασμα άλλων αυτοκινήτων στον δρόμο.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Πύλας επαναφέρουν στο προσκήνιο μια από τις πιο ευαίσθητες πτυχές του Κυπριακού: τη νεκρή ζώνη και το εύθραυστο καθεστώς της, το οποίο ρυθμίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης. Πίσω από τις αντικρουόμενες δηλώσεις και τις πολιτικές τοποθετήσεις, αναδύεται μια σταδιακή αλλά σταθερή διαδικασία μετατόπισης ισορροπιών, όπου το πεδίο και η διπλωματία κινούνται παράλληλα, αλλά όχι πάντα συντονισμένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE