Τα είπαν τηλεφωνικά Ζελένσκι και Σολτς - Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τα εγκλήματα πολέμου

Τα είπαν τηλεφωνικά Ζελένσκι και Σολτς - Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τα εγκλήματα πολέμου

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα πως είχε τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς για το ενδεχόμενο επιβολής επιπλέον κυρώσεων στη Ρωσία, καθώς και για επιπλέον αμυντική και οικονομική υποστήριξη προς τη χώρα του.

Οι δυο ηγέτες τόνισαν, επίσης, πως πρέπει να αναγνωριστούν και να τιμωρηθούν όσοι είναι υπεύθυνοι για τα εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Ζελένσκι έκανε τη δήλωση αυτή στο Twitter.

Σε μια ξεχωριστή εξέλιξη, το γραφείο του Ζελένσκι ανέφερε σε μια ανακοίνωση πως ο πρόεδρος είχε τηλεδιάσκεψη με Ουκρανούς αξιωματούχους κατά την οποία αναπτύχθηκαν οι προτάσεις του Κιέβου σχετικά με ένα έκτο πακέτο κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις

ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE