«Ο γάρος της ημέρας»: Τι κι αν «κόβει» το πέρασμα; - Το άφησε σε διπλή κίτρινη γραμμή και έφυγε – Δείτε φωτογραφία  

«Ο γάρος της ημέρας»: Τι κι αν «κόβει» το πέρασμα; - Το άφησε σε διπλή κίτρινη γραμμή και έφυγε – Δείτε φωτογραφία   

Ολοένα και περισσότερες είναι οι αναρτήσεις πολιτών στη σελίδα του Facebook «γάρος της ημέρας».

Αντιδράσεις και σχόλια προκαλούν οι συμπεριφορές και τα παρκαρίσματα των οδηγών στην Κύπρο, αφού δεν λένε να συμμορφωθούν.

Ακόμη ένα παράδειγμα, είναι το παρκάρισμα σε διπλή κίτρινη γραμμή, που στην συγκεκριμένη περίπτωση, «κόβει» και το πέρασμα άλλων αυτοκινήτων στον δρόμο.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE