ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Επέκταση πλατφόρμας για Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό για Τ/κ - Όλες οι πληροφορίες

Επέκταση πλατφόρμας για Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό για Τ/κ - Όλες οι πληροφορίες

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει τους Τουρκοκύπριους οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί και επιθυμούν να αποκτήσουν το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID (EUDCC) πως η υπηρεσία θα επεκταθεί για σταδιακή κάλυψη με βάση ηλικιακά κριτήρια. Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 στις 10:00 π.μ., πέρα από όσους ανεξάρτητα ηλικίας, προτίθενται να ταξιδέψουν και θα τυγχάνουν προτεραιότητας, θα εξυπηρετεί επιπρόσθετα Τουρκοκύπριους που εμπίπτουν στο ηλικιακό όριο 18-20 ετών.

Όπως και προηγουμένως, οι Τουρκοκύπριοι που επιθυμούν να εκδώσουν Πιστοποιητικό εμβολιασμού EUDCC είτε για λόγους ταξιδιού ή διότι εμπίπτουν στα παραπάνω ηλικιακά κριτήρια, παρακαλούνται όπως επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://edvc.moh.gov.cy/, όπου θα μπορούν να υποβάλουν στο Υπουργείο Υγείας ηλεκτρονική αίτηση, που θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.

Για αποφυγή ταλαιπωρίας, η επέκταση των ηλικιακών ορίων θα γίνεται σταδιακά από μικρότερες προς μεγαλύτερες ηλικίες, με στόχο την κάλυψη του συνόλου των δικαιούχων σε εύλογο χρονικό διάστημα. Της επέκτασης αυτής δεν θα προηγείται οποιαδήποτε ανακοίνωση, οπότε οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να επισκέπτονται τακτικά την ιστοσελίδα για να ενημερώνονται για τις ηλικιακές ομάδες που καλύπτονται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top