Φώτης Σεργουλόπουλος: Γλύτωσε από σοβαρό ατύχημα σε γυρίσματα - Έπεσε κολόνα στο κεφάλι του

Φώτης Σεργουλόπουλος: Γλύτωσε από σοβαρό ατύχημα σε γυρίσματα - Έπεσε κολόνα στο κεφάλι του

Τον... Χάρο με τα μάτια του είδε ο Φώτης Σεργουλόπουλος καθώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», στην οποία συμμετέχει μια κολόνα προσγειώθηκε στο κεφάλι του.

Ο ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι και για καλή του τύχη ξεπέρασε τον κίνδυνο καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό.

Την πληροφορία για το πρωτοφανές ατύχημα που είχε ο ηθοποιός μετέφερε η εκπομπή «Τι λες τώρα!».

«Περαστικά στον Φώτη μας, σ’ αγαπώ πολύ πολύ κι ευτυχώς σε άκουσα στο τηλέφωνο και δεν υπήρχε πρόβλημα», σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου, την οποία συνδέει φιλία με το Φώτη Σεργουλόπουλο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE