Φώτης Σεργουλόπουλος: Γλύτωσε από σοβαρό ατύχημα σε γυρίσματα - Έπεσε κολόνα στο κεφάλι του

Φώτης Σεργουλόπουλος: Γλύτωσε από σοβαρό ατύχημα σε γυρίσματα - Έπεσε κολόνα στο κεφάλι του

Τον... Χάρο με τα μάτια του είδε ο Φώτης Σεργουλόπουλος καθώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», στην οποία συμμετέχει μια κολόνα προσγειώθηκε στο κεφάλι του.

Ο ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι και για καλή του τύχη ξεπέρασε τον κίνδυνο καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό.

Την πληροφορία για το πρωτοφανές ατύχημα που είχε ο ηθοποιός μετέφερε η εκπομπή «Τι λες τώρα!».

«Περαστικά στον Φώτη μας, σ’ αγαπώ πολύ πολύ κι ευτυχώς σε άκουσα στο τηλέφωνο και δεν υπήρχε πρόβλημα», σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου, την οποία συνδέει φιλία με το Φώτη Σεργουλόπουλο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE