«Σήκωσαν» αλουμινένια παράθυρα από διαμερίσματα - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για κλοπές

«Σήκωσαν» αλουμινένια παράθυρα από διαμερίσματα - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για κλοπές

Η Αστυνομία προχώρησε χθες 10/4 βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη τριών προσώπων, στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή και παράνομη είσοδος.

Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας, 36, 35 και 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, προηγήθηκε καταγγελία χθες από διαχειριστή συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Πάφο, για κλοπή περιουσίας από το εν λόγω συγκρότημα, όπως αλουμινένια παράθυρα, πόρτες, κ.α., συνολικής αξίας 13.560 ευρώ περίπου.

Μετά από εξετάσεις από μέλη της Αστυνομίας, τα πιο πάνω πρόσωπα, εντοπίστηκαν την ίδια ημέρα σε υποστατικό επεξεργασίας παλαιών μετάλλων στην Πάφο, έχοντας στην κατοχή τους την κλοπιμαία περιουσία, η οποία και παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.