ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Πότε λέμε αντίο σε όλα τα μέτρα - Έρχεται νέο πολυδύναμο εμβόλιο

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Πότε λέμε αντίο σε όλα τα μέτρα - Έρχεται νέο πολυδύναμο εμβόλιο

Αν όλα πάνε καλά με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας δεν αποκλείεται μέχρι τέλος Μαΐου να τερματιστούν όλα τα μέτρα σύμφωνα με τον καθηγητή μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα μεσημέρι», ο Δρ. Καραγιάννης τόνισε πως τα χθεσινά νούμερα ήταν ενθαρρυντικά, καθώς όπως είπε άλλες φορές η Δευτέρα ήταν η μέρα που ανέβαινε ο αριθμός των κρουσμάτων.

«Χθες διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα όπως και την Κυριακή και υπήρξε την περασμένη εβδομάδα μια σταδιακή πτώση», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το νέα πολυδύναμο εμβόλιο το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας είπε: «Αν τα αποτελέσματα από τις προκαταρκτικές μελέτες είναι ενθαρρυντικά ίσως να μας επιτρέψει να είμαστε επίσης αισιόδοξοι και εμείς».

Την ίδια ώρα όμως προειδοποίησε ότι το φθινόπωρο θα έχουμε μια νέα έξαρση του κορωνοϊού, «η οποία ελπίζω αν πρόκειται για την όμικρον να μην μας ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE